Clown Jopie ‘Het Toverkasteel’

Clown Jopie Fanclubdag

Op zaterdag 03 november 2018 vindt alweer de twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats. Met de show “Het Toverkasteel” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het magische kasteel. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique’ start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Het Toverkasteel” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag, maar dat houden we nog even geheim.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor “Het Toverkasteel” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique!

De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.
Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 9,95 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.

Speciaal voor jou hebbenClown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “jungle feestje” kost € 13,95.
Je krijgt dan :
1 Gratis entreeticket voor de jarige
Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
Snoepbox voor al je gasten
Cadeautje voor de jarige
Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)
Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via https://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag

Voorverkoopadressen:
’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
Puttershoek: Boekhandel Houtman en Alcazar Events
Strijen: Het Plein
Internet: Clown Jopie Shop
Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous