Clown Jopie: Paniek op de boerderij

Op zaterdag 02 november 2019 vindt alweer de één en twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats. Met de show “Paniek op de Boerderij” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Fien en Teun bekend van RTL Telekids en van themapark de Avonturenboerdij Molenwaard. Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij op de boerderij. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique’ start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Fien en Teun komen meefeesten

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Paniek op de Boerderij” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”,“Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag. Het bekendste Boertje en Boerinnetje van Nederland komen meefeesten. Fien en Teun zijn met hun vriendjes dagelijks te zien bij RTL Telekids en in het hoogseizoen op Avonturenboerderij Molenwaard. Net als Clown Jopie & Tante Angelique zijn Fien en Teun gek op groente en fruit.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor “Paniek op de Boerderij” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique!
De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.
Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 10,50 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.
Speciaal voor jou hebben Clown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “boerderij feestje” kost € 14,95.
Je krijgt dan :
 • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
 • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
 • Snoepbox voor al je gasten
 • Cadeautje voor de jarige
 • Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)
Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via https://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag

Voorverkoopadressen:

 • ’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
 • Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
 • Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
 • Puttershoek: Boekhandel Houtman en Alcazar Events
 • Strijen: Het Plein
 • Internet: Clown Jopie Shop
 • Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous