Paul Elstak presents: I Love Beatz

Paul Elstak brengt I LOVE BEATZ naar Alcazar.

Na eerdere edities van het concept “I Love Beatz” in de Timmerfabriek (Vlissingen), Factory 010 (Rotterdam), vorig jaar in Alcazar en een eigen stage op Sunglow Festival (Mijnsheerenland) brengt Paul Elstak wederom zijn avond op 19 oktober naar het legendarische Alcazar. Elstak, die onlangs nog hoge ogen gooide met zijn hits “Kind van de duivel” en “Engeltje” weet met “I Love Beatz” een uniek concept neer te zetten dat garant staat voor een avond knallen.

Freestyle

Je kunt tijdens “I Love Beatz” rekenen op een uiteenlopende mix van hardstyle tot happy hardcore en van early rave tot hedendaagse hardcore. Deze mix van hardere stijlen, ook wel freestyle genaamd, wint snel aan populariteit en wordt omarmd door een breed publiek.

Line Up

Paul Elstak
Partyraiser
Panic
Shadowfact
Crude Intentions
Vettriano
MC Alee

Tickets

Tickets voor “I Love Beatz” kunnen online worden gekocht via www.ilovebeatz.nl of onze website (www.alcazarevents.com/shop) en kosten € 17,50 in de voorverkoop. Voor de snelle beslissers zijn er ook een beperkt aantal “earlybird” tickets. Deze kosten € 12,50. Mocht je een kaartje aan de deur willen kopen, dan betaal je € 22,50.

Algemene info

Event: I Love Beatz
Datum: 19-10-2018
Locatie: Alcazar Events
Openingstijden: 22.00 – 04.00 uur
Earlybird tickets: € 12,50
Voorverkoop tickets: € 17,50
Deur tickets: € 22,50

Meer info: www.ilovebeatz.nl