Trouwbeurs: Ja ik wil…

Een unieke trouwbeurs Ja ik wil… vindt plaats op vrijdagavond 12 oktober en de gehele dag zaterdag 13 oktober 2018 waarbij alles op het gebied van trouwentrouwbeurs ja ik wil alcazar events puttershoek aanwezig zal zijn;  bruidsboeketten, bruidscouture, bruidskleding maar ook voor de ouders en familie, trouwkostuums, bruidslingerie, visagie, videografie, trouwvervoer, trouwambtenaren, trouwringen, trouwfotografie, trouwkaarten, trouw DJ’s en entertainment, weddingplanners, bruidstaarten, speciale huwelijksreizen, en veel meer.

Alcazar heeft de mooiste binnen en buitenlocatie in de gehele Hoeksche Waard en Jewel Trend juweliers uit Ridderkerk geeft op die dag een trouwringen cheque weg t.w.v. €  1.000,00 cadeau.

De gasten worden tijdens deze unieke trouwbeurs verwend met hapjes van chef-kok Streefkerk en zijn brigade die bekend staan vanwege de enorme luxe buffetten.

Naast de diverse workshops is iedereen welkom op  vrijdagavond van 18:30 uur t/m 21:30 uur en zaterdag 13 oktober van 10:00 uur t/m 15:30 uur.

De entree bedraagt € 2,50 voor de early birds  en  zijn te bestellen via de website: www.alcazarevents.com/shop. Aan de kassa bedraagt de entree € 5,00.