Walt Wilkins & Friends

Walt Wilkins & Friends

Als songwriter, producer en bandleider werkte Walt Wilkins vele jaren in Nashville. Zijn songs werden opgenomen door artiesten als Ricky Skaggs en Kenny Rogers.

Walt Wilkins wordt als performer wel vergeleken met troubadours als Guy Clark en Townes van Zandt. Hier in Nederland verwierf hij bekendheid als producer van de eerste twee platen van Sam Baker, met wie hij ook diverse keren in Nederland tourde. Na tien jaar Nashville-songwriter te zijn geweest, keerde Wilkins terug naar zijn geboortestaat Texas. Daar creëerde hij met zijn band The Mystiqueros een Texas Hill Country supergroep, die een podium biedt aan een bijzondere club zeer getalenteerde muzikanten en songwriters.

De muziek van Walt Wilkins is schatplichtig aan de seventies countryrock uit Texas en de typische West Coast sound (onder meer prachtige meerstemmige vocalen), maar is ook geïnspireerd op de soul, en kent daarnaast invloeden van Tex-Mex en de Mississippi Delta blues.

Tickets

Tickets kunnen online gekocht worden via onze webshop (www.alcazarevents.com/shop) of via 1 van de onderstaande voorverkoop adressen.

‘S-GRAVENDEEL
Jumbo Supermarkt
 
STRIJEN
Quick Shoes
 
PUTTERSHOEK
F.A. Kleis Zilverschoon
 
OUD-BEIJERLAND
Primera Jos van Andel
 
HEINENOORD
Primera Blaaksedijk
Cafetaria ’t Hoekie
 
NUMANSDORP
Dream Flowers Bloemenboetiek
 
BARENDRECHT
Primera Carnisse Veste
 
ZWIJNDRECHT
Tabac & Gifts Walburg de Blok

Algemene info

Datum: 26 oktober

Tijd: 20:30 – 00:00

Ticketprijs: €15,-