Hoeksche Waardse Tapas


Wij gaan een nieuw concept omarmen in ons restaurant!

Door de maatregelen die genomen moeten worden om het corona virus af te remmen hebben wij besloten om te stoppen met het buffet in ons restaurant. In plaats hiervan gaan we werken op basis van een tapas kaart! U kunt dus nog steeds onbeperkt komen genieten van alle lekkere hapjes die u van ons gewend bent, maar nu komen wij het aan tafel brengen. Op deze manier willen we u als gast een veiliger gevoel geven en de kans van verspreiding zo klein mogelijk maken. Uiteraard nemen we nog meer hygiëne maatregelen, daarover kunt u hieronder meer lezen.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten en kunt u de kosten voor het eten van uw gezelschap afrekenen bij de kassa. Vervolgens brengt een van de gastheren u aan tafel. De bediening zal spoedig ter plekke zijn om uw drankje op te nemen. Tevens zullen zij de bestelkaarten brengen voor het voorgerecht. U krijgt in eerste instantie 6 bestelkaarten voor het voorgerecht. Deze kaarten zijn voor heel de tafel. Op deze kaarten staan alle voorgerechten die wij serveren. Als iedereen een keuze heeft gemaakt, kan het aantal ingevuld worden per gerecht. U mag per persoon per ronde 2 gerechten bestellen. Dit betekend dat u maar liefst 12 voorgerechten kan eten! Mocht dit niet genoeg zijn, dan kunt u aan de bediening vragen om nog meer voorgerecht bestelkaarten als de eerste 6 op zijn. Bent u klaar met het voorgerecht? Vraag dan aan de bediening de hoofdgerechten kaart.

De hoofdgerechten kaart werkt hetzelfde als die van het voorgerecht. U krijgt er hier echter 4 van en u kunt 1 gerecht per persoon per ronde bestellen. Dit komt omdat de hoofdgerechten groter en vullender zijn dan het voorgerecht. Wilt u meer hoofdgerecht kaarten? Vraag het even aan de bediening. Bent u klaar met het hoofdgerecht? Dan kunt u aan de bediening de nagerechten bestelkaart vragen.

Van de nagerechten kaart krijgt u er ook 6. Ook hier geldt: 2 gerechten per persoon per ronde. Heeft u nog meer trek? Vraag dan aan de bediening of u meer nagerecht kaarten kunt krijgen.

Bij het diner zal er brood met smeersels op tafel worden geserveerd. Tevens zullen er bij het hoofdgerecht bijpassende sausjes, verse boerderij friet en groenten worden geserveerd.

Corona maatregelen

Wegens de corona crisis hebben wij extra maatregelen getroffen in ons restaurant. Zo zullen al onze medewerkers handschoentjes dragen, afstand houden van uw tafel en het eten en drinken via een serveerwagen aan tafel serveren. Bij binnenkomst zullen wij duidelijke aanwijzingen plaatsen op de vloer en willen wij u als bezoeker vragen om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Bij de kassa en garderobe hebben wij plexiglas panelen geplaatst, om zo verspreiding via de lucht te minimaliseren. Alle tafels hebben wij ruim 1,5 meter uit elkaar geplaatst, zodat u voldoende afstand kunt houden van andere gasten die in ons restaurant aan het eten zijn. Daarnaast zijn wij  verplicht om u een aantal vragen te stellen wanneer u telefonisch een reservering plaatst. Één van deze vragen is of uw gezelschap tot hetzelfde huishouden behoort. Is dit niet het geval? Dan zijn wij genoodzaakt om de verschillende huishoudens 1,5 uit elkaar te zetten. Tot slot hebben wij het geluk dat we vrij veel ruimte hebben, zo zijn de paden tussen de tafels ook ruim opgesteld. We hopen u zo een veilig gevoel te geven. Wij gaan ervan uit dat u als bezoeker deze regels respecteert en aan uw medemens denkt.

Kidsclub

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om gebruik te maken van onze kidsclub (vanaf 3 jaar). Uw kleintjes worden dan opgevangen door onze nanny’s, die met hun eten en spelen tot het tijd is. Uiteraard kunnen de kleintjes ook gewoon mee-eten aan tafel. De kidsclub is op zaterdag geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur. Wegens de verscherpte corona maatregelen zullen onze nanny’s het eten voor de kinderen opscheppen vanuit buffetten die niet bereikbaar zijn voor de kinderen. Tevens zijn ouders niet toegestaan in de kidsclub, maar dienen zij buiten de kidsclub te wachten.

Waar kan ik reserveren?

U kunt op twee manieren reserveren. Het snelste is om te bellen naar 078 676 4000. Daarnaast kunt u ook ons online reserveringssysteem gebruiken. Deze kunt u openen door te klikken op de gouden ‘reserveren’ knop rechts onderin uw beeld.

Wat kost het?

€ 34,50 per volwassene ( 3 uur tapas eten )

Kinderprijzen

0-2 jaar – Gratis
3-5 jaar – € 9,50
6-11 jaar – € 16,50
Vanaf 12 jaar rekenen wij een kind als een volwassene.

Openingstijden

Zaterdag vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur
Zondag vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur

Ons betalingssysteem is als volgt

U kan bij ons pinnen en contant betalen. Betalen met een creditcard of visa is bij ons niet mogelijk. VVV bonnen en kaarten kunnen bij ons niet worden ingeleverd. Bij binnenkomst dient één persoon het totaalbedrag af te rekenen bij de kassa, dit in verband met opstoppingen. Hierna wordt u begeleid naar uw tafel. Op uw tafel staat een turfkaart, de bediening zal de gedronken consumpties hierop noteren. Wij vragen u de turfkaart bij vertrek mee te nemen naar de receptie. U kunt daar de consumpties afrekenen.

Heeft u een allergie?

Dan dient u dit minimaal 3 dagen van te voren telefonisch aan ons door te geven, zodat we tijdig maatregelen kunnen treffen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over ons restaurant dan staan wij u graag telefonisch te woord, u kunt ons bereiken via 078-6764000.