The Wedding Whisperer


Niet alleen over de organisatie vooraf, maar ook op de trouwdag zelf hoeft u zich bij Alcazar Events nergens zorgen over te maken. Het kan écht de mooiste dag van uw leven worden, één om nooit meer te vergeten! 

‘Een bruiloft organiseren doe je niet zomaar tussendoor’, is het idee achter de Wedding Whisperer (Dionne van der Veer, de Weddingplanner van Alcazar Events). Het begint al met de vraag wie de perfecte ceremoniemeester is. Wie kan goed organiseren? Wie is creatief?

Is dat een broer of zus, een vriend of vriendin? Vaak is het een lastige keuze, zeker omdat iedereen goed bedoelde ideeën zal hebben, maar niet zeker weet of alles ook op de gewenste manier kan worden uitgevoerd.
Daarnaast kost het veel tijd een bruiloft te organiseren en ook op de dag zelf moet nog veel geregeld worden om alles in goede banen te leiden. En natuurlijk is het jammer wanneer die broer, zus, vriend of vriendin door de gehele organisatie niet volledig kan genieten van deze bijzondere trouwdag. Alcazar Events neemt die zorg over en kan een complete bruiloft organiseren die begint met luisteren naar uw wensen en die eindigt aan het einde van een onvergetelijke trouwdag.

Onze weddingplanner heeft een breed netwerk in de hele Hoeksche Waard, onder andere op het gebied van bruidsfotografie, autoverhuur, bruidstaarten, styling en aankleding. Trouwen in Alcazar Events is een echt puur Hoekschewaardse aangelegenheid. Alles wat we doen en gebruiken komt van het eiland.

Onze Wedding Whisperer kan aanstaande bruidsparen tot in de details vrijblijvend informeren en verbazen over de mogelijkheden en de leuke ideeën die de Wedding Whisperer heeft om een bruiloft tot een écht onvergetelijke dag te maken.”

Of u nu advies vraagt aan onze weddingplanner of haar de gehele bruiloft laat organiseren, hieraan zijn geen kosten verbonden indien u uw feest viert in Alcazar Events.

Wilt u ook trouwen in Alcazar Events of wilt u meer informatie? Bel dan 078-6764000 en vraag naar de Wedding Whisperer of stuur een mail naar info@alcazarevents.nl.