Activiteiten in en rondom Alcazar Events

Alcazar Events kan verschillende activiteiten voor u organiseren vanaf 35 personen. De onderstaande activiteiten vinden allemaal plaats in de buurt van ons bedrijf, sommige activiteiten kunnen zelfs op het evenemententerrein van Alcazar Events plaatsvinden. Heeft u interesse in één van de onderstaande activiteiten, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende offerte. Wij informeren u graag verder!

Leuke tip!
Combineer één van de onderstaande activiteiten met een gezellige barbecue is onze tuin, of geniet na de activiteit van één van onze heerlijke buffetten in één van onze themazalen.

Staat de activiteit die u zoekt er niet tussen, of heeft u zelf een leuk idee, neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Powerboat varen

Wat is er nou spannender dan met hoge snelheid over het water te racen? Met speciaal gebouwde RIB boten is dit mogelijk en maakt dit een unieke ervaring.

Ontdek de Hoeksche Waard op een Solex!

Nostalgisch snorren door het prachtige landschap van de Hoeksche Waard. Van open vlaktes tot historische molens en gemalen. Afhankelijk van het weer kunt u heerlijk in uw t-shirt touren op de Solex.

Kruisboog schieten

Het lijkt zo simpel, maar dat kan toch tegenvallen. Leuk als groepsactiviteit zodat er een wedstrijd ontstaat. Naderhand kunt u gezellig nog op ons terras nabespreken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om met de groep een tafel te reserveren in ons restaurant, zodat u een complete dag uit heeft!

Kanovaren

Vanuit een kano ziet het Nationaal Landschap Hoeksche Waard er heel anders uit. Vaar door de wilgenbossen of tussen de rietlanden. U kunt ook het open water op en wie weet ziet u de bever voorbij zwemmen!  

Outdoor karten

Buiten op ons eigen terrein kunnen wij een echte kartbaan creëren. Hier kunt u spannende races houden met vrienden of collega's.