Alcazar: De Tijdmachine

40 jaar Alcazar, betekend 40 jaar muziekgeschiedenis die we samen hebben meegemaakt. Op 20 november gaan we samen met jullie nog één keer een reis door de tijd maken vanaf 1980 tot en met 2020!
Kon jij altijd lekker los gaan op YMCA van de Village People, stond jij in de jaren 90 altijd te stuiteren op Rainbow in the sky van DJ Paul of kon jij alle tekst meezingen van de Backstreet Boys? Alles kan en mag op deze avond!

Ieder half uur zullen we wisselen van muziekperiode, in een niet chronologische volgorde. Zo kan het zijn dat je het ene moment staat te swingen op 80’s muziek en het halfuur erna losgaat op de beste dance hits uit de jaren 90. Je weet dus nooit in welke tijd je terechtkomt! Wat wel vast staat is dat er voor ieder wat wils wat voorbij komt, dat beloven we.

Tickets kosten slechts 10 euro (ex fee) en zijn vanaf NU online te koop in onze webshop (www.alcazarevents.com/shop). Nodig ook al je vrienden uit met wie jij altijd ging stappen 10, 20, 30 of misschien wel 40 jaar geleden!