Alcazar: The Final Reunion Vrijdag

Alcazar: The Final Reunion

Vanwege de corona maatregelen gaat deze avond niet door.

Lieve dames en heren, we zagen de bui al een tijdje hangen, maar we moeten met grote pijn in ons hart mededelen dat ons grote eindfeest The Final Reunion niet door kan gaan. De redenen hiervoor zijn natuurlijk overduidelijk. Door een landelijk beleid dat zo krom is als een hoepel, is het onmogelijk om een eindfeest te organiseren. 

We hebben natuurlijk gekeken naar de mogelijkheden en hebben nauw contact gehad met de Gemeente Hoeksche Waard, die overigens wél aan alle kanten hulp boden. We wilden de feesten het liefste binnen doen, maar dat is nog lang geen optie (nachtclubs/discotheken mogen pas 1 november misschien open). Dan maar naar buiten dachten we, maar dan nog mogen we maar 750 mensen kwijt per avond. Dan maar verspreiden over meerdere dagen? Dat was organisatorisch eigenlijk geen optie. Nog maar een keer uitstellen dan? Ook dat is helaas geen optie meer, de veilingen voor de inboedel zijn al van start en dan nóg weten we niet met 100% zekerheid dat we na 20 september wél los kunnen gaan.

We zijn nu druk bezig met het administratief opzetten van alle zaken rondom de terugbetalingen. We streven er naar om uiterlijk in de tweede week van september al het geld terug over te maken aan de mensen die via onze webshop een ticket of muntjesvoucher hebben gekocht. LET ER DUS OP: heb jij e-tickets overgekocht via marktplaats/Facebook, dan hoor jij geld terug te krijgen van diegene waar je van hebt gekocht. Diegene krijgt namelijk het geld terug van ons. Om toch nog een positieve draai aan dit drama te geven, willen we jullie kaartkopers de optie geven om je geld te doneren aan het goede doel. Wij willen namelijk het totaalbedrag wat er gedoneerd wordt schenken aan het Prinses Maxima Centrum. Alle kaartkopers zullen spoedig een mail van ons ontvangen waarin ze kunnen aangeven of ze het geld terug willen of willen schenken.

Heb je een hard-copy ticket, dus geen e-ticket, in Alcazar zelf gekocht? Dan kun je die op de volgende dagen tussen 09:30 en 16:30 terug komen brengen: 30 en 31 augustus, 3, 6, 7, 10, 13, 14 en 17 september. De hoofdingang is open en je kunt ze inleveren bij de kassa. LET OP: na deze data is het niet meer mogelijk om je hard-copy ticket in te wisselen.

Voor vragen willen we je graag verwijzen naar deze webpagina: http://www.alcazarevents.com/veelgestelde-vragen-over-terugbetaling/, of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram.

TICKETS

Alle tickets worden terugbetaald aan de kaartkopers. E-ticket houders krijgen een email met daarin een keuze om een refund aan te vragen (terugbetaling) of om het geld ter doneren aan het goede doel (Prinses Maxima Centrum).

Hard-copy ticket houders kunnen op 30 en 31 augustus, 3, 6, 7, 10, 13, 14 en 17 september tussen 09:30 en 16:30 hun kaartje terugkomen brengen in Alcazar zelf. De hoofdingang is open, inleveren bij de kassa. Na deze data is het niet meer mogelijk om je kaartje in te leveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een e-ticket.