Alcazar: The Final Reunion Vrijdag

Alcazar: The Final Reunion

Vanwege de corona maatregelen zijn wij een jaar langer geopend en zullen de eindfeesten plaatsvinden op vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2021!

Een laatste keer dansen, een laatste keer een biertje drinken, een laatste keer meezingen met de muziek, een laatste keer je muntje kwijtraken van je jas, een laatste keer op de tafels staan in de Skihut, een laatste weekend Alcazar. Aan alles komt een eind, zo ook aan 40 jaar Alcazar. We hebben beloofd er met een eindknal uit te gaan en dat willen we samen met jullie gaan doen op 3 & 4 september 2021. Jullie hebben als trouwe bezoekers geholpen Alcazar te maken wat het is, of ooit was. Om die reden willen we nog één weekend samen met jullie een groot feest organiseren. Om herinneringen op te halen, maar ook om nieuwe herinneringen te maken, want zeg nou zelf: het laatste weekend van Alcazar, daar moet je bij zijn geweest, toch?

Voorlopig houden we de rest nog even geheim, maar één ding verklappen we wel: we gaan GROOTS uitpakken!

TICKETS

Alle tickets zijn uitverkocht! Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor dit evenement.

LET OP: Omdat er enige verwarring is ontstaan over de datums die op de tickets staan, kunt u hieronder zien welke datum u aan moet houden. Deze zijn rood omcirkelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u een vrijdag ticket heeft staat er “VRIJDAG 3 JULI”. Dat wordt nu dus 3 september 2021.
Als u een zaterdag ticket heeft staat er “ZATERDAG 4 JULI”. Dat wordt nu dus 4 september 2021.
Als u een weekend ticket heeft staat er “WEEKEND TICKET”.

Uw weekend ticket kunt u 2 keer gebruiken (op vrijdag één keer en op zaterdag één keer). U kunt deze 2 keer uitprinten of één keer uitprinten en dan bewaren op de vrijdag zodat u hem zaterdag weer kunt laten zien bij de entree.

INFO

Datum: Vrijdag 3 september 2021 en zaterdag 4 september 2021

Leeftijd: 18+

Tijd: 21:00 – 03:00 uur

Locatie: Alcazar Events

Adres: Groeneweg 16, Puttershoek