Kerst in Alcazar

Dit jaar zal kerst anders worden dan anders. In afwachting van de corona regelgeving willen wij toch alvast vooruitblikken op Kerst in Alcazar. Met een slag om de arm uiteraard, want we weten niet hoe de situatie tegen die tijd zal zijn.

Op 1e en 2e kerstdag kunt u samen met uw gezin, familie en vrienden komen genieten van alle lekkere gerechtjes die de koks die dag voor u zullen bereiden. Tijdens deze dagen werken wij ook via onze ‘tapaskaart’. Dit betekent dat u vanaf deze kaart de gerechten kunt aankruisen die u graag zou willen eten, de bediening komt het vervolgens aan tafel brengen. Het enige waar u zich dus druk om hoeft te maken, is dat u de lekkerste gerechtjes aankruist!

Tijdens de kerstdagen zal er een speciaal kerstmenu zijn, waarop nét wat luxere gerechtjes op staan dan u van ons gewend bent. Daarnaast zal, zoals elk jaar, heel ons restaurant uitbundig versiert zijn. Zo waant u zich in een echt winter wonderland!

Reserveren

Wegens de beperkte capaciteit is tijdig reserveren aanbevolen. U kunt dit het beste doen door te bellen naar 078 676 4000. Of u kunt het online via onze website doen. Klik hiervoor op de gouden reserveer knop rechts onderin uw scherm.

Kosten

De kosten voor een Kerst in Alcazar diner bedragen €57,50 per volwassene. U krijgt hiervoor een 3 uur arrangement bestaande uit onbeperkt eten, een glaasje bubbels vooraf, uitbundige kerst aankleding en een onvergetelijke laatste Kerst in Alcazar. Dit arrangement is exclusief drankjes.

Voor kinderen zijn de prijzen lager. Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis. Kinderen 3-5 jaar betalen €27,50 en kinderen van 6-11 jaar betalen €34,50.