Bedrijfsfeest


Een bedrijfsfeest dient tot in details te worden verzorgd: kwalitatief goede lunch, avondeten of borrel, sfeervolle aankleding, goede planning, vriendelijke bediening, gastheerschap en indien gewenst passend entertainment. Het organisatieteam van Alcazar Events heeft al vele grote bedrijfsfeesten op haar naam staan; elk georganiseerd op maat.

U kunt ervoor kiezen uw bedrijfsfeest in één grote zaal te vieren of te verdelen over verschillende afdelingen. Iedere afdeling heeft een andere sfeer. Daarnaast kunt u voor een thema kiezen dat als rode draad door de hele avond terug te vinden is. Eerder is door ons meegewerkt aan de thema’s: Glitter & Glamour, Spaanse feestavond, Hollandse avond, Tiroler feest of een stijlvolle witte avond. Welk thema u ook in gedachten heeft, wij zullen dit graag voor u realiseren.

Voor bedrijfsfeesten houden wij een minimum aan van 50 personen.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijfsfeest zouden organiseren? Neem dan contact met ons op via 078-6764000 of via info@alcazarevents.nl

Dinershow

Sinds kort organiseert Alcazar Events ook dinershows op maat voor bedrijven. U kunt zelf keuzes maken uit ons artiesten bestand. In overleg kunnen de artiesten een act voor u op maat maken en u entertainen tijdens een culinair buffet-diner wat wordt begeleid door gastdames en gastheren. De avond kan desgewenst gepresenteerd worden door een professionele presentatrice.

bedrijfsfeest personeelsuitje alcazar events Puttershoek feestje

Voorbeeld van dinershow:

 Ontvangst met champagnoise

Openingsact: Illusieshow ( met op het podium toveren van bijv. uw directeur )

Speech directeur

Voorgerechtenbuffet

Act 1 – cabaretact

Hoofgerechtenbuffet

Act 2 – circusact

Act 3 – muziekact

Dessertgerechtenbuffet

Act 4 – muziekact

Afterparty in danszaal met live band.

Voor een dinershow houden wij een minimum aan van 150 personen. De kosten zijn mede afhankelijk van de door u gekozen artiesten.

Wilt u meer informatie over de Alcazar Events diner shows? Informeer dan via 078-6764000 of mail naar info@alcazarevents.nl

Activiteiten

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een teambuildingsdag, dan kunt u ook bij Alcazar Events terecht. De dag kan bestaan uit activiteiten als boogschieten, karten of het beklimmen van een stormbaan met hindernissen met in de middagpauze een heerlijke lunch op bijvoorbeeld ons Franse plein.

Uiteraard organiseert Alcazar Events ook deze dagen op maat, naar uw idee en wens. Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Wilt u vrijblijvend komen kijken? Neem dan contact met ons op; wij leiden u graag rond door onze verschillende thema zalen en bespreken dan met u de mogelijkheden.

bedrijfsfeest6