Bruidsparen vertellen…


Een aantal van onze bruidsparen vertelt over hoe zij hun trouwdag hebben ervaren bij Alcazar Events. Bent u ook zo nieuwsgierig hoe zij dit beleefd hebben en hoe zij hun trouwdag persoonlijk hebben gemaakt?

Dennis & Patricia

Wij zijn op 17 juni 2016 getrouwd in Alcazar. Het was een dag om voor ons, en voor onze gasten, nooit te vergeten. Ruim van te voren hebben we een oriënterend gesprek gehad in Alcazar. We wilden meerdere locaties bekijken om een keuze te maken voor ons bruiloftsfeest. Alcazar was onze eerste keus. Al tijdens het eerste gesprek wisten we dat we voor Alcazar zouden gaan. Dionne dacht goed met ons mee en kon alles duidelijk vertellen. Het sprak ons zeer aan dat de gehele dag in Alcazar gevierd kon worden. Gedurende de dag zijn we een aantal keer gewisseld van zaal: zo aten we in het Belgisch café en was de ceremonie in de Music Hall. Hierdoor leek het alsof we toch steeds een andere locatie hadden. Dionne heeft steeds een duidelijke communicatie gevoerd met ons, waardoor alles voor ons helder en inzichtelijk was. Het was prettig met één contactpersoon te maken te hebben. Dit nam ons veel werk uit handen. 

Op de dag zelf verliep alles zeer goed. De gehele dag is zeer goed verzorgd. Het eten was heerlijk en het feest was s avonds zeer geslaagd. Het ontbrak ons en onze gasten aan niets. Hierdoor kijken we terug op een fantastische dag!


 Miranda & Jan

Wij hebben onze trouwdag gevierd in Alcazar Events op 28-10-2011.
Alles op één locatie en onder één dak. Het trouwen voor de ambtenaar, het proosten met de bezoekers, het bruiloft diner en ’s-avonds het feest. Onze weddingplanner was Dionne van der Veer van Alcazar Events.
Voordat wij bij Alcazar Events terecht kwamen hadden wij één andere locatie bezocht en wij wilden nog wel verder kijken wat er “te koop” was. Alcazar was de eerst volgende. Wij werden hartelijk en geheel vrijblijvend ontvangen door Dionne. Zij was/is zeer gedreven en zeer enthousiast. Had overal een oplossing voor. Zij heeft namen en adressen van allerlei leveranciers in de omgeving van de Hoeksewaard. Zoals een trouwfotograaf, kapster, bruidstaart, muziek, bloemen, zaalversiering, noem maar op en Dionne heeft een adres. En alles vrijblijvend. Niets moet en niets is verplicht. Ze laat je alle zalen in Alcazar zien en schets heel duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je iets besproken hebt qua zaal of eten of iets dergelijks, dan is er altijd plaats en plek voor veranderingen. Je eigen ideeën zijn ook van harte welkom. Kortom heel flexiebel. Natuurlijk blijf je al bruidspaar de regie in handen hebben, maar op de dag zelf hoef je nergens aan te denken dan neemt Dionne alles uit je handen en regelt zij alles.
Het is voor ons een onvergetelijke super dag geweest. En de reacties van alle gasten waren zeer positief en veel lof voor de locatie en het vriendelijke personeel en dat alles zo goed geregeld was.
Wij begonnen de dag met het ja woord voor de ambtenaar met rook bij onze opkomst en live gezongen liedjes, champagne en bruidstaart, trouwfoto’s, diner bij het live cooking (was super), het feest met de band, de gehele dag door was er drinken en ’s-avonds bij het feest was er ook nog een frietkot met patat, broodje kroket, broodje tartaar. Hiervoor vond gretig aftrek door de bezoekers.
Dit is en was een onvergetelijke dag. Alles was super geregeld. Zowel voor de schermen als achter de schermen. Niets was te gek. Natuurlijk hangt aan alles een prijskaartje maar om een cliché te gebruiken “je trouwt maar één keer”. Je hebt ten eerste je zelf heel veel plezier gedaan, maar ook zoveel andere mensen een onvergetelijke dag bezorgd. Met onze dank aan Alcazar Events en met name Dionne van der Veer. Wij zouden zeggen ben je van plan om te trouwen werp je licht eens op bij Alcazar Events en laat je informeren door Dionne.

Groeten,
Jan & Miranda

Bruidsparen vertellen...


 Berthilde & Arjan

Over onze dag waren we het al snel eens, het moest een traditionele bruiloft worden.
’s Ochtends zijn we begonnen met een fotoreportage. Aan het begin van de middag verzamelden we met 50 daggasten bij het huis van de bruid. Van hieruit gingen we achtereenvolgens naar het stadhuis in Dordrecht en naar de kerk in ’s Gravendeel.
Na de kerkdienst wilde we met onze daggasten op een locatie koffie drinken met een bruidstaart. Aansluitend wilden we dan uitgebreid eten en daarna ’s avonds een grote receptie.
Omdat we na onze trouwdag in ’s Gravendeel gingen wonen, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie in de Hoeksche Waard. Op onze receptie verwachtten we een grote groep mensen en wij wilden uitgebreid dineren met onze daggasten. Daardoor kwamen we al snel uit bij Alcazar.
De mogelijkheden waren erg groot. Het overleg en de hulp van Dionne van Alcazar was echt super. Door haar werk was alles op de dag zelf tot in de puntjes geregeld.
Wij sneden de bruidstaart en dronken koffie in het ‘Belgisch cafe’. Dit is een gezellige zaal die precies geschikt was voor onze groep gasten.
Het eten met de daggasten was een enorm succes. Dit deden wij op het horecaplein. Wat een bijzonder huiselijk sfeer had. Wij hadden gekozen voor het live-cooking buffet. De buffetten hadden we allemaal naar onze wensen ingedeeld. Dit was bijzonder goed geregeld. Ook was er een apart kinderbuffetje ingericht. Hierdoor konden al de kinderen meedoen en er de hele maaltijd bij zijn. Dit maakten het totaalplaatje erg gezellig. Ook het personeel ging heel leuk met de kinderen om. Vanzelfsprekend waren de kinderen ook allemaal laaiend enthousiast. Ze kregen er geen genoeg van. Vooral niet van de chocoladefontein op het dessertbuffet.
De receptie hielden wij in de grote zaal (de Music Hall). Een ruime zaal, geschikt voor grote groepen mensen. Achterin met een grote bar en voorin een groot podium. De combinatie van de ruimte in de zaal en het grote podium was ook heel geslaagd. Hierdoor kwamen de stukjes die familieleden en collega’s opvoerden goed naar voren. Alles was duidelijk en helder geregeld door Dionne. Waardoor het een zeer geslaagde gezellige avond was!
Na het afscheid van de familie en vrienden na de receptie gingen wij met een tevreden gevoel naar huis.
Mede dankzij Alcazar hebben een geslaagde dag met onze gasten gehad.


Marco & Edwald

28 juni 2012 was voor ons de grote dag.
Alles geregeld en met prachtig weer is het een fantastische dag geworden.
Wij hebben enorm genoten. Dit was mede te danken aan de voorbereidingen.
We wisten heel goed wat we wilden en in onze contacten met Alcazar Events, in de persoon van Dionne van der Veer, werd bevestigd dat wat wij wilden ook daadwerkelijk kon.
En al zouden onze wensen niet binnen het meest gangbare vallen dan nog, verzekerde Dionne ons, ging ze haar best doen toch tegemoet te komen aan deze wensen.
“Al bel je me midden in de nacht, geen probleem” aldus Dionne.
We kregen ontzettend goede tips van Dionne en van Leen Streefkerk, b.v. de huwelijkvoltrekking in de avond te laten plaatsvinden. Hierdoor waren 150 mensen getuigen van ons huwelijk en konden we meteen daarna door met de receptie.
Het uit handen nemen, door Alcaza Events, van zoveel “kleine” regelzaken gaf ons zoveel rust dat we echt hebben kunnen genieten van alles wat er is gebeurd op onze trouwdag. Dit werd mogelijk gemaakt door Dionne die alles in de gaten had en de planning, zoals afgesproken, nauwlettend handhaafde.
Het diners alsook de receptie was perfect verzorgd.
Onze gasten en wij zelf waren aangenaam verrast door de accommodatie Alcazar, de vele mogelijkheden alsook de gemoedelijke persoonlijke benadering. We hebben hierover veel positieve reacties ontvangen.
De samenwerking met de ambtenaar van de burgerlijke stand verliep perfect. Zij was ook aanwezig tijdens de generale repetitie (een dag voor de bruiloft). Tijdens deze repetitie is de muziek gecheckt en hebben we gekeken of de foto presentatie naar wens verliep en of de muziek een beetje paste bij de lengte van de opkomst enz. Erg prettig en rustgevend om zo goed voorbereid te beginnen aan je huwelijksdag.
Bij deze willen we alvast vastleggen ons 12,5 jarig huwelijksfeest (28 dec 2024) graag in Alcazar te vieren.

Hartelijke groet,
Edwald Stellingwerff en Marco Oudshoorn


 

Quotes van Marco en Edwald

Alcazar events… een zorg minder.
Alcazar events….voor een top prestatie.
Alcazar events….voor een persoonlijke benadering en betrokkenheid.
Alcazar events….doet wat ze beloofd.
Alcazar events….je wilt nooit meer anders.
Alcazar events….de perfecte trouwlocatie.
Alcazar events….geeft je de ruimte.