Restaurant ‘Elke zaterdag en zondag’


Kom bij ons een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie onbeperkt eten van het ‘Live Cooking Buffet’. Wij openen elke zaterdag en elke zondag onze deuren voor u.

 

Kosten: 
€ 29,50 per volwassene ( 2 uur )
€ 34,50 per volwassene ( 3 uur )

Kinderprijzen:
0-2 jaar – Gratis
3-5 jaar – € 9,50
6-11 jaar – € 16,50
Vanaf 12 jaar rekenen wij een kind als een volwassene.

Openingstijden:
Zaterdag vanaf 17:00 uur
Zondag vanaf 16:00 uur

Ons betalingssysteem is als volgt:
U kan bij ons pinnen en contant betalen. Betalen met een creditcard of visa is bij ons niet mogelijk. VVV bonnen en kaarten kunnen bij ons niet worden ingeleverd. Bij binnenkomst dient één persoon het totaalbedrag af te rekenen bij de kassa, dit in verband met opstoppingen. Hierna wordt u begeleid naar uw tafel. Op uw tafel staat een turfkaart, de bediening zal de gedronken consumpties hierop noteren. Wij vragen u de turfkaart bij vertrek mee te nemen naar de receptie. U kunt daar de consumpties afrekenen.

Kidsclub:
Op zaterdag en zondag is het mogelijk om gebruik te maken van onze kidsclub (vanaf 3 jaar). Uw kleintjes worden dan opgevangen door onze nanny’s, die met hun eten en spelen tot het tijd is. Uiteraard kunnen de kleintjes ook gewoon mee-eten aan tafel. De kidsclub is op zaterdag geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Heeft u een allergie?
Dit dient u minimaal 3 dagen van te voren telefonisch aan ons door te geven, zodat we tijdig maatregelen kunnen treffen.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over ons restaurant dan staan wij u graag telefonisch te woord, u kunt ons bereiken via 078-6764000.