Trouwen in Alcazar Events


Alcazar Events organiseert de meest uiteenlopende bruiloften, van klein, intiem en traditioneel tot grootse bruiloften in diverse thema's. Elke bruiloft is bij ons uniek en wordt op maat voor u georganiseerd door onze weddingplanner. Zij kan u laten kennismaken met verschillende bedrijven uit de Hoeksche Waard, die u kunnen informeren over de aankleding en entourages op uw bruiloft. Ook kan zij zorgdragen voor de hele organisatie van uw bruiloft of een gedeelte ervan.

Bij Alcazar Events kunt u officieel trouwen voor de burgerlijke stand ( overdag & ‘s avonds ), dineren en een receptie en/of feestavond houden. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk in de open lucht te trouwen, in de fraai aangelegde tuin. Maar trouwen kan ook in één van de prachtig ingerichte en gedecoreerde zalen van Alcazar Events, geheel ingericht het thema dat het bruidspaar wenst, van de schitterende grote Music Hall met balkon tot de intieme lounge ruimte voor kleinere gezelschappen.

Wij streven ernaar elke trouwdag zo persoonlijk mogelijk neer te zetten. Onderstaand een aantal voorbeelden van onze zalen bij verschillende trouwceremonies en trouwfeesten.

Kijk u eens bij de overige pagina's onder het kopje trouwen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

 

Uw eigen bruiloft

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw bruiloft zouden verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze weddingplanner via info@alcazarevents.com, zij helpt u graag verder.